Zveřejnili jsme závěrečnou tiskovou zprávu o třetím ročníku Festivalu studentských filmů. Jsou v ní shrnuty všechny stěžejní informace, včetně statistických informací z průběhu letošní soutěže a oficiálních výsledků. Soubor je ke stažení jak ve formátu .pdf, tak .doc (pro média). Podrobnou reportáž z úspěšné akce zveřejníme v nadcházejících dnech.

Závěrečná tisková zpráva ke stažení (pdf)

Závěrečná tisková zpráva ke stažení (doc)

Další novinky

FSF 2020

Mobilní verze webu je funkční

Ještě ani neskončil říjen a našemu IT oddělení se už podařilo optimalizovat celý web pro mobilní zařízení. Znamená to, že teď už můžete být ve spojení s FSF doslova na každém kroku!

FSF 2020

Spustili jsme nový web

S novým ročníkem přicházejí i nové webové stránky, které graficky korespondují s celkovým vzhledem FSF 2020. Až do konce října bude probíhat jejich testovací režim, a i proto prosíme návštěvníky, aby nám napsali, pokud narazí na nějakou chybu.

Opravdu se těšíme...

...jaký film to bude?

Logo-FSF-modrá-1-1.png

Řídíme se pravidly GDPR. Zajímá vás to?

Nejprve nahrajte film ve formátu .wmv, .mp4 nebo .avi na některé z bezplatných úložišť, jako jsou ÚschovnaLetecká poštaGoogle driveMicrosoft OneDrive (zvolíte-li služby od společnosti Google nebo Microsoft, nezapomeňte zapnout sdílení a zpřístupnit nám stahování souboru) apod. Poté vyplňte formulář níže a Váš snímek je v soutěži!

...kdo bude točit?

Logo-FSF-modrá-1.png

Logo-FSF-modrá-1.png

...co máte na srdci?

...co máte na srdci?

Řídíme se pravidly GDPR. Zajímá vás to?

Nejprve ale chceme vědět...

...už ses u nás registroval?

Abychom mohli Tvůj film zařadit do soutěže, potřebujeme k tomu znát několik Tvých údajů. K tomu právě slouží registrace do soutěže…

To je skvělé.

Děkujeme za podporu!